Advies Onderhoud

parketvloer behandelen
verschil geoliede vloer en niet geoliede vloer

Onderhoud vloeren advies

Graag geven wij u uitgebreid advies over het onderhouden van uw houten vloer. Dit doen wij nadat u ons op de hoogte brengt van de staat en afwerking van uw vloer.

Onderhoudscontract

Wilt u uw vloer onbezorgd altijd er prachtig uit laten zien en wilt of kunt u er zelf geen beslommeringen mee hebben: Dan kunnen wij met u een onderhoudscontract overeenkomen.

Het grote voordeel hiervan is dat er regelmatig (hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan 1x per jaar, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik van de vloer ) professioneel onderhoud gepleegd wordt aan uw vloer. Hiermee heeft u de garantie dat dit vakkundig gebeurt en dat uw vloer er te allen tijde prachtig bij ligt! Dit alles tegen een zeer acceptabel tarief.

Wij komen hiervoor graag bij u op locatie om de situatie ter plekke te beoordelen en op maat een aanbieding te doen voor uw onderhoud vloer. Neemt u hiervoor contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Onderhoud per vloer

Elke vloer heeft ander onderhoud nodig. Wij hebben de meest voorkomende vloeren van Van Manen Parket voor u op een rijtje gezet. Klik op de vloernaam en download een speciaal onderhoudsinformatie PDF.

Vloeren die geolied zijn dienen goed gevoed te blijven zodat het geen vocht en vuil in zich opneemt. Lees hiervoor ons onderhoudsadvies “Geoliede vloeren” en u kunt uw vloeren jaren als nieuw houden.

Wij werken onze onbehandelde vloeren en renovatie vloeren vaak af met een Monocoat (kleur) olie. Monocoat heeft z’n eigen onderhoudslijn perfect afgestemd naar uw behoefte. Heeft u een Monocoat geoliede vloer? Lees dan het onderhoudsadvies “Geolied Monocoat”.

Een lak laag beschermd uw vloer goed tegen vocht en vuil, maar een laklaag kan ook slijten. Om dit te voorkomen kunt u uw vloer in de polish zetten. Lees er alles over in ons onderhoudsadvies “Gelakte vloeren”.

Wij voeren de collectie Di Legno in ons assortiment. Dit zijn uniek verouderde vloeren die je mooi kunt houden als uw het onderhoudsadvies “Di Legno” goed volgt.

Laminaat heeft niet veel onderhoud nodig, maar toch is het belangrijk dat u uw laminaat vloer met de juiste middelen schoonmaakt om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw prachtige vloer. Lees hiervoor het onderhoudsadvies “Laminaat”.

PVC staat bekend om een onderhoudsvrij product, echter is het product onderhoudsarm. Een PVC vloer kunt u vergelijken met een gelakte vloer. Lees hier alles over in ons onderhoudsadvies “Onderhoud vloeren PVC”.

Mocht u uw geoliede vloer een keer in de onderhoudswas- of olie willen zetten, kijk dan ook eens naar onze boenmachine.

Ik wil graag persoonlijk advies over onderhoud