Houten vloer

Onze houten vloeren

Elke houten vloer is uniek.

Een houten vloer is gemaakt van natuurlijk materiaal wat een warme uitstraling met zich mee brengt. Geen enkele houten vloer is hetzelfde, de structuur, de houtsoort, de afwerking elke houten vloer brengt zijn eigen karakter mee. Houten vloeren gaan lang mee wanneer ze goed onderhouden worden. Veel van onze houten vloeren zijn geschikt om op vloerverwarming te leggen. Belangrijk is dat deze op de juiste manier gelegd wordt.

Collectie houten vloeren

Welke vloer past bij u thuis of bedrijfsruimte? Bij Van Manen Parket hebben we een groot aanbod in houten vloeren. Van een dekkend wit of zwarte vloer tot een traditionele kleur. Van planken tot visgraat en hongaarsepunt. Wij helpen u graag bij de keuze voor een exclusieve houten vloer. Bekijk onze hele collectie houten vloeren.

Binnen bovenstaande collecties kunnen wij een passende vloer laten creëren. Wij stemmen alles op uw wens af. Wilt u de vloer namelijk liever net iets breder dan u gezien heeft, of juist wat smaller? Geen probleem, dit kunnen wij realiseren!

Wij helpen u graag bij het vinden en samenstellen van een houten vloer. Kom langs in onze showroom en kom ons hele assortiment bekijken. Een houten vloer moet je namelijk voelen!

 

Ik wil graag Houten vloeren komen bezichtigen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.