Houten vloeren Amersfoort

  • Home
  • /
  • Houten vloeren Amersfoort

Houten vloeren Amersfoort

Houten vloeren Amersfoort – Bent u op zoek naar houten vloeren in Amersfoort of omgeving? Dan bent u bij Van Manen Parket in Barneveld aan het juiste adres! Wij voorzien u graag van deskundig en eerlijk advies in onze prachtige showroom met meer 2.500m2 aan vloeren. Wij zijn van mening dat u een houten vloer in het echt moet zien en voelen, zo weet u zeker dat u de juiste keuze voor een vloer maakt!

houten vloeren amersfoort

Houten vloeren Amersfoort

Een houten vloer is gemaakt van natuurlijk materiaal. Door het natuurlijke materiaal brengt de vloer een warme uitstraling met zich mee. Geen enkele houten vloer is hetzelfde, de structuur, houtsoort, afwerking, elke vloer brengt zijn eigen karakter met zich mee. Een houten vloer heeft een lange levensduur, mits, ze goed onderhouden worden. De meeste houten vloeren van Van Manen Parket zijn geschikt om op vloerverwarming te leggen. Het is daarbij van belang dat de houten vloer op de juiste manier gelegd wordt. Onze ervaren leggers weten niet anders!

Soorten houten vloeren

Van Manen Parket beschikt over een ruim aanbod in houten vloeren. Voor elke ruimte, zowel particulier als zakelijk hebben wij een geschikt aanbod. Ons aanbod bestaat uit houten vloeren, van een dekkend wit of zwarte vloer tot een traditionele kleur, van eiken houten planken tot visgraat en Hongaarse punt. Benieuwd naar onze hele collectie vloeren? We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

Van Manen Parket

Van Manen Parket is in Nederland al 25 jaar één van de meest toonaangevende specialist in vloeren. U reist niet zo maar vanuit Amersfoort om onze houten vloeren te komen bekijken. U zult verstelt staan van onze ruime aanbod vloeren. Vanaf het eerste contact tot zelfs na het leggen van de vloer, Van Manen Parket begeleidt u door het gehele proces. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan!

  • 100+ verschillende vloeren
  • Showroom met 2.500 m2 vloeren
  • Deskundig advies
  • Kwaliteit, duurzaamheid en eerlijk advies
  • Al 25 jaar toonaangevend vloeren specialist.

Benieuwd naar onze houten vloeren? Kom langs in onze showroom. Wij voorzien u graag van passend advies voor een vloer die aansluit bij uw interieur. Wilt u er zeker van zijn dat onze adviseurs tijd voor u hebben? Maak dan gelijk een afspraak!

Bezoek onze showroom

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.