Huiscollectie

  • Home
  • /
  • Huiscollectie
gecertificeerde Europese eik

Huiscollectie Van Manen Parket

Onze toppers uit de huiscollectie houten vloeren collectie kunnen wij u tegen een scherpe prijs aanbieden. Deze houten vloeren uit de huiscollectie betreffen in Nederland geproduceerde topproducten (leverbaar zolang de voorraad strekt!):

Europees Eiken Duoplank: onbehandeld

Specificatie: Rustiek A/B | ca. 18cm breed / 15mm dik / toplaag 4mm

huiscollectie houten vloer

Deze schitterende, rustieke vloer is naar wens af te werken met een 2-laags (project-)lak of zelfs een derde laklaag! Tevens is het mogelijk om deze vloer te behandelen met een (hardwax-)olie, dit is mogelijk in ruim 40 kleuren! Hierdoor kan je deze vloer combineren met elk interieur!

Europees Eiken Duoplank: Gerookt / wit geoliëd extra breed!

Specificatie: Rustiek A/B | ca. 22cm breed / 15mm dik / toplaag 4mm

huiscollectie europees eiken

Een prachtige vloer voor een nog mooiere prijs! Doordat deze planken gerookt zijn, zult u merken dat geen enkele plank dezelfde uitstraling heeft. Ook komen de planken voor geolied binnen, hierdoor hoeft u  geen rekening te houden met de droogtijd! Ideaal te combineren met elk soort interieur!

De duoplanken zijn, mits verlijmd, zeer goed te gebruiken in vloerverwarming en – koeling, zelfs als hoofdverwarming!

Benieuwd naar de mogelijkheden houten vloeren? Kom langs in onze showroom, zodat wij u kunnen helpen. Wilt u er zeker van zijn dat een medewerker gelijk voor u klaar staat? Vul het formulier hiernaast in en plan samen een afspraak in.

Wilt u één van deze vloeren graag meteen bestellen of een offerte hiervoor ontvangen? Vul dan bovenstaand informatie aanvraag formulier in en u ontvangt een passende offerte op maat!

Meer informatie over de huiscollectie