Meister

laminaat vloer meister kopen
laminaatvloer meister
design laminaat vloer

Meister laminaat

Op zoek naar een gemakkelijk te reinigen en ongecompliceerde vloer die in het dagelijks leven overal in mee gaat? Kies dan voor een MEISTER laminaat vloer! Lange planken, tegelformaat of korte formaten die veelzijdig ingezet kunnen worden – in het MEISTER-assortiment vindt u iets van uw gading.

Aanbod Meister laminaat:

Collectie MELANGO

Het laminaat Melango is de perfecte oplossing voor royale ruimtes. Met planken van meer dan 2 meter lengte komt het hier bijzonder goed tot zijn recht. Een innovatie decordruk zorgt ervoor dat het decor op één plank geen enkele keer wordt herhaald. Zo oogt deze laminaatvloer nog meer als een echte landhuisvloer van hout. Net als alle laminaatvloeren uit de drie premium-collecties van MEISTER is Melango geschikt voor vochtige ruimtes, antistatisch en bijzonder resistent tegen krassen.

Collectie MICALA

Laminaat Micala is de allrounder onder onze premium-laminaatvloeren. Met een lengte van ca. 1,20 m past het in elke ruimte. Variantenrijke decors van klassiek eiken tot zeer extravagante versies in vintage-stijl vallen met alle inrichtingsstijlen te combineren. De verschillende soorten voegen zorgen voor zeer uiteenlopende uitstralingen. Met voegen tussen de lange zijden verkrijgt u de perfecte planken-look, rondom lopende voegen ogen bijzonder plastisch. Decors zonder voegen zorgen voor een gelijkmatig en harmonisch geheel. Uiteraard ook in keuken of badkamer, want laminaat Micala is geschikt voor vochtige ruimtes.

Collectie CLASSIC 

Bij laminaat Classic van MEISTER heeft u een enorme keuze. Er zijn meer dan 60 verschillende decors, van klassiek eiken tot moderne steenoptieken tot aan buitengewone fantasiedecors. Ook de variatie aan formaten is groot. Tegelformaten, handige korte planken of royale landhuisplank en zijn beschikbaar.

Geïnteresseerd? Kom langs in de toonzaal of maak een afspraak.

Meer informatie over Meister