Boenmachine

boenmachine voor parketvloer
Witte pads voor boenmachine

Boenmachine huren

U heeft een houten vloer en de vloer begint wat schraler te worden, wat minder mooi. Dit houdt in dat de vloer toe is aan zijn periodieke onderhoud (zie onderhoudsadvies). Kleine oppervlaktes zijn prima handmatig uit te voeren. Voor grotere oppervlaktes kan bijvoorbeeld een parket boenmachine uitkomst bieden. Door onze boenmachine hoeft u nooit meer op de knieën om uw vloer te onderhouden. De poets- en boenmachine is geschikt voor het boenen van zowel hout en parket. Zeker voor grotere oppervlaktes is het handiger om een machine te gebruiken. Met een machine bent u fysiek minder zwaar bezig en zal het uw werk een stuk dragelijker maken. Tevens zal u veel groter oppervlakte kunnen onderhouden op een dag, in tegenstelling tot het handmatig bewerken en onderhouden van de vloer.

Gebruik van de boenmachine

Door het machinaal aanbrengen van de onderhoudsmiddelen worden deze onderhoudsmiddelen ook beter en egaler verspreid over de vloer. Hierdoor is het risico op vlekken veel minder. Daarnaast zal de laag evenrediger verspreid zijn over de vloer en zal er dus een sterkere laag ontstaan.

De boenmachine is uitstekend te gebruiken in combinatie met onze onderhoudsproducten.

De poetsmachine is uitermate gebruiksvriendelijk en vergt dus geen extra fysieke inspanning. Tevens is de boenmachine goed te gebruiken voor de ongeoefende onder ons. Onze boenmachine is te huren voor maar €35,- per dag. Hier is 1 witte pad bij inbegrepen. Met 1 pad kunt u ca. 50 m² vloer onderhouden.

Meerdere pads

Gaat het om meerdere, grotere ruimtes en heeft u hierdoor meerdere pads nodig? Wij hebben er hier uiteraard meerdere van op voorraad. Indien u er extra nodig heeft of wenst te hebben, hebben wij deze voor €9,65 per stuk.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een boen- en poetsmachine? Kom langs bij ons in de showroom of neem contact met ons op. Wanneer u het formulier bovenaan de pagina invult, zullen wij contact met u opnemen. Samen kunnen we dan een periode afstemmen!

Boenmachine huren