Ons team

André

Verkoper

Meer over André 

Lars

Verkoper

Meer over Lars

Filosofie Van Manen Parket

Onze werkwijze
In 8 stappen naar uw nieuwe vloer.

Bij Van Manen Parket vinden wij het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Daarom treft u bij ons in de showroom niet alleen een uitgebreid assortiment aan, maar ook onze adviseurs die alle dagen van de week voor u klaar staan. Vanaf het moment dat u bij ons de showroom binnenloopt tot het moment dat u op uw nieuwe vloer leeft. Wij begeleiden u van begint tot eind.

1. Een hartelijk welkom
Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in onze prachtige showroom in Barneveld waar wij u graag ontvangen met een goede kop koffie. Als u zich eerst rustig wilt oriënteren geven wij u daar uiteraard uitgebreid de tijd voor. Wilt u liever een afspraak maken? Dat kan natuurlijk op de door u gewenste tijd.

2. Het eerste oriënterende gesprek
Als u de tijd heeft gevonden om onze vloeren rustig te bekijken, kunt u met één van onze adviseurs om tafel voor een oriënterend gesprek om uw wensen te bespreken. Als uw een bouwtekening meeneemt, kan onze adviseur op basis daarvan een indicatie geven van het aantal benodigde vierkante meters. Daarnaast zal onze adviseur u adviseren in diverse aspecten op basis van onze jarenlange ervaring.

3. Samen de mogelijkheden bekijken
Als de wensen duidelijk zijn en de technische aspecten zijn besproken, nemen wij uitgebreid de tijd om de mogelijke vloeren te laten zien. Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen en horen graag uw ideeën. Door onze kennis en ervaring kunnen we elke vloer maken, dus ook úw droomvloer!

4. Advies op maat
Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor uw vloer, maken we onder het genot van een kop koffie, een gedegen voorstel voor realisatie. Prijzen, planning en benodigde hoeveelheden worden uitvoerig besproken. Onze adviseurs maken op deze manier inzichtelijk hoe de realisatie van uw vloer er uit gaat zien.

5. Afspraak = Afspraak
Wij maken graag duidelijke afspraken. Wat we afspreken in de showroom, wordt op die manier ook uitgevoerd bij u thuis. Voor dat u het Van Manen pand verlaat, moet alles duidelijk zijn en kunt u onbezorgd toeleven naar de oplevering van uw nieuwe vloer.

6. Technische inspectie
Voordat wij uw vloer gaan leggen komen wij eerst bij u thuis langs, voor een technisch bezoek. Wij controleren de afmetingen van de betreffende ruimtes en bekijken of deze geschikt is voor realisatie.

7. Installatie van uw nieuwe vloer
En dan is het zover. Op de afgesproken dagen komen onze parketeurs uw droomvloer realiseren. Onze parketeurs, met veelal meer dan 20 jaar ervaring, leggen de vloer vakkundig in uw woning.

Bij oplevering worden alle afgesproken zaken nogmaals gecheckt. En dan is het tijd om te genieten van úw droomvloer!

8. Nazorg
Uiteraard zijn wij nog niet klaar nadat de vloer is opgeleverd. Graag horen wij na oplevering van u hoe uw nieuwe vloer is geworden. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor vragen over de vloer en zullen wij met de jaren ook het onderhoud van uw vloer indien gewenst graag voor u verzorgen.