Kwaliteit en service

Sinds begin jaren 90

scroll verder

Het bieden van de juiste vloer, die past bij uw situatie. Dat is waar wij ons werk dagelijks voor doen. Daarom luisteren we graag naar uw verhaal en passen we ons advies precies aan op uw wensen.

Bergland Parkett

Over Van Manen Parket

De juiste vloer geeft het gevoel van thuis zijn. Bij Van Manen Parket weten we dat. Vloeren vormen de basis in een woning en bepalen de sfeer van het interieur. Het is dan ook van groot belang dat u een vloer vindt die bij u en uw woning past. Wij staan voor u klaar en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Onze basis: kwaliteit, duurzaamheid en eerlijk advies

Van Manen Parket biedt u vloeren in diverse soorten, maten en prijsklassen. Van traditioneel parket tot PVC-, laminaat– en kurkvloeren. Gaat uw voorkeur uit naar klassieke dunne planken of stoere dikke planken? Wij hebben het in ons assortiment. Vanaf het eerste contact tot zelfs na het leggen van de vloer, Van Manen Parket begeleidt u door het gehele proces. En waar de keuze ook maar op mag vallen, onze vloeren worden altijd vakkundig gelegd door onze geschoolde en ervaren vakmensen.

Van Manen Parket, daar hou je van.

25.000 +

vloeren gelegd sinds begin jaren 90

7 6

Klanttevredenheidsscore

350 m2

winkeloppervlakte

We willen de charme van hout voor iedereen toegankelijk maken. Daarom hebben we een ruim assortiment aan laminaat in onze winkel. We hebben ons aanbod al voorgeselecteerd, zodat we alleen de beste kwaliteit aan laminaatvloeren bieden.

Michel Janssen Bedrijfsleider Van Manen Parket

Maak kennis met onze specialisten

Geschiedenis

Al sinds begin jaren 90 richt Van Manen Parket zich op het leveren van de beste vloeren, met de beste service. We zijn groot geworden door altijd in te zetten op kwaliteit. Als speciaalzaak gaan we namelijk voor niets minder dan het beste resultaat.

Begonnen aan de Voltastraat

Verhuizing naar een groot en modern pand aan de Dr. Willem Dreeslaan

Gaandeweg ontstaat een echt wooncentrum met niet alleen vloeren en haarden maar ook meubelen, keukens, badkamers en zonwering

Onze parketshowroom wordt intensief verbouwd

De gevels van het pand en de tuin krijgen een eigentijdse vormgeving

eiken parket op vloerverwarming
WTC van manen

Werken bij Van Manen Parket

Als collega bij Van Manen Parket krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We helpen elkaar graag en delen onze kennis met klanten én elkaar. Als je van aanpakken weet en zelf graag het initiatief neemt, ben je bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd
naar de mogelijkheden?

We helpen u graag verder! Maak een afspraak in onze showroom.