Over ons

Historie & toekomst

Van Manen Parket is in de jaren ’90 opgericht aan de Voltastraat in Barneveld. Hier werden naast vloeren ook haarden en keukens verkocht. Door de enorme groei van het bedrijf is in 1997 een geheel nieuw pand gebouwd op de huidige locatie: Dr. Willem Dreeslaan 2 te Barneveld. Op deze locatie vindt u onze zeer ruime toonzaal van ca. 350 m² als onderdeel van het inspirerende Woon Thema Centrum (WTC) met een totaal winkeloppervlak van ca. 7.000 m². Het WTC is voorzien van vele parket-, vinyl- en laminaatvloeren, aangekleed met diverse woonstijlen.

Inmiddels werken er voor Van Manen Parket ruim 10 fulltimers dagelijks aan de realisatie van uw woonwensen. We doen dit zorgvuldig en met passie. Want we zijn trots op onze geschiedenis, op de vele prachtige vloeren die we door de jaren heen hebben gemaakt.

Maar we kijken ook vooruit. Duurzaam produceren staat bij ons voorop. We zijn zuinig op de mooie en unieke grondstof die de natuur ons biedt. Daarom verwerken we duurzaam geproduceerd hout en dit werken we af met oplosmiddelvrije producten. We koesteren de trouwe klantenkring die we door de jaren heen hebben opgebouwd en werken aan de toekomst.

Wij zijn gespecialiseerd om, zowel met particulieren alsook met architecten en projectontwikkelaars, samen de meest mooie projecten te realiseren!

Showroom_foto_2