Parketvloer

Parketvloer kopen? | Onze parketvloeren

Bent u op zoek naar een parketvloer voor bij u thuis? Elke parketvloer is gemaakt van natuurlijk materiaal wat direct een heel warme en rustige uitstraling in uw interieur aan brengt. Elke parketvloer is weer uniek op zijn eigen manier. Zo verschillen de structuur, houtsoort en afwerking per type parketvloer. Hiermee bent u dus in staat om uw huis te voorzien van een geheel eigen karakter door een parketvloer te (laten) leggen. Heeft u thuis vloerverwarming? Ook een parketvloer met vloerverwarming is mogelijk, zolang deze vloer maar op de juiste manier gelegd wordt. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies hierin.

Verschillende typen parketvloeren

Bij Van Manen Parket hebben wij een ruim aanbod aan verschillende parketvloeren. Hier boven vindt u al een aantal van de parketvloeren die wij aanbieden. Elk van deze type vloeren onderscheidt zich op haar eigen manier. De Chapel / Avance parketvloer heeft bijvoorbeeld een geschaafd oppervlak en is handgemaakt. De Bergland parketvloer komt oorspronkelijk uit Oostenrijk en biedt hoge kwaliteit tegen een relatief lage prijs. Onze Tapis traditionele parketvloer heeft een tussenvloer van eiken, multiplex of eerste kwaliteit spaanplaat en daarop een massief houten bovenlaag. Voordeel hiervan is dat deze vloer nauwelijks uitzet of krimpt door temperatuurverschillen en er veel variatiemogelijkheden zijn. Tenslotte, de bamboe parketvloer is de meest duurzame en ecologische keuze. Daarnaast is de vloer ook zeer mooi en momenteel erg in de mode.

Wat kost een parketvloer?

Parketvloeren zijn wat duurder dan bijvoorbeeld een laminaatvloer. Desalniettemin zijn er ook relatief goedkopere opties beschikbaar, zoals de bamboe parketvloeren. Deze zijn al beschikbaar vanaf €60,- per vierkante meter! De gemiddelde kosten van parketvloeren liggen vaak tussen de €60,- en €80,- per vierkante meter. Mocht dit redelijk tegen uw budget aan liggen kunt u overwegen om zelf de vloer te leggen, hiermee bespaart u behoorlijk in de kosten. Belangrijk om te vermelden, parketvloeren zijn ontzettend duurzaam en gaan lang mee als zij goed worden onderhouden. Het kan dus in eerste instantie een flinke investering zijn, maar met het juiste onderhoud zal u er lang plezier van hebben.

Meer weten?

Heeft u interesse in een parketvloer? Kom dan eens bij ons langs om te bezichtigen! U kunt een afspraak maken daar het formulier op deze pagina in te vullen. Heeft u eerst nog enkele vragen openstaan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee en voorzien u van passend advies. Bekijk ook eens onze parketvloerprojecten in Hilversum en Arnhem voor meer inspiratie!

Ik wil graag een Parketvloer komen bezichtigen!

  • DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.