Partners

Onze vaste partners zijn vele bouwbedrijven, architectenburo’s, gemeenten en overheidsinstellingen etc. Daarna vinden wij het telkens weer een uitdaging om voor individuele opdrachtgevers te mogen werken. Graag vervullen wij uw persoonlijke wensen.

Wij blijven dan graag uw partner, en zullen u voorzien van bruikbare tips en adviezen voor het op de juiste wijze onderhouden van uw vloer.

Daarbij worden wij intensief ondersteund door een exclusieve samenwerking met de volgende partners:

Royal Dutch Floors

Een exclusief Nederlands product dat zich kenmerkt door de fraaie uitstraling, die wordt verkregen door de unieke handmatige bewerkingen.

Moso®

Moso is de pionier in de ontwikkeling van bamboe vloeren. Dankzij de focus op duurzaamheid, product, kwaliteit en innovatie wordt Moso wereldwijd gezien als A-merk in bamboe.

Ambiant/Berry Alloc

Een compleet op alle woonstijlen en woonwensen afgestemde huiscollectie laminaatvloeren dankzij een herkenbaar eigentijds concept in diverse breedtes en lengtes. De klant kan kiezen op basis van ‘value for money’, waarbij betrouwbaarheid en eerlijkheid resulteren in ‘beste koop’.

Moduleo

Pvc designvloeren die geinspireerd zijn op natuurlijke hout- en steendessins. Een ruime collectie die zorgt voor eindeloze creatieve mogelijkheden om uw eigen vloer te ontwerpen.

Rubio Monocoat

De kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke olie – zonder VOC of water – voor de ultieme en duurzame bescherming van uw houten vloer op basis van één enkele laag. Beschikbaar in 40 standaardkleuren.

Blue Dolpin

Producent van eerlijke, duurzame kwaliteitsproducten met respect voor milieu en veiligheid op het gebied van de bescherming en het onderhoud van uw vloer

Hamat

Een toonaangevede producent van schoonloopmatten en karpetten. Een breed assortiment voor al uw entree voorzieningen zorgt voor het behoud van uw voer.