21
jul

PVC kurkvloeren

pvc kurk vloer wicanders

Al meer dan twintig jaar speelt pvc in op de vraag naar een makkelijke  vloer. Langzaam maar zeker neemt echter ook het bewustzijn van de mensen toe. Ondanks de vele voordelen heeft pvc  als product namelijk ook zijn nadelen. Door de strakke verlijming op uw betonvloer is de pvc keihard en daardoor minder comfortabel. Ook het milieu aspect heeft zo zijn eigen verhaal.

GOEDE ALTERNATIEVEN VOOR UW VLOER

Gelukkig zijn er door voortschrijdende inzichten,  goede alternatieven op de vloeren markt gekomen! De vloeren van Wicanders zijn een mooie vervanging van de verlijmde PVC vloeren. Denk hierbij aan de Hydrocork serie van Wicanders.

Hydrocork is een zwevende en waterdichte oplossing met geringe dikte die extreme prestaties combineert met het comfort van kurk. De innovatieve kern van composietkurk is waterdicht en ongelooflijk stabiel, terwijl het oppervlak een slijtvastheid biedt die geschikt is voor commerciële ruimtes met intensieve belasting.

– Waterdicht
– Ideaal voor elke binnenruimte, inclusief badkamer en keuken.
– Sterker kliksysteem
– Snel en eenvoudig leggen
– Ideaal voor renovaties

PVC kurk vloer wicanders

De 5 lagen van de Wood Hydro (kurk) pvc vloer

BEKIJK DE KURK/PVC VLOEREN VAN WICANDER IN DE SHOWROOM

Nieuwsgierig geworden?  Het is echt de moeite waard om deze vloeren eens live te bekijken. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende offerte.