Quick-Step

quick step laminaat
laminaat vloer quick step
quickstep laminaat
quick-step laminaat

Quick Step laminaat

De allernieuwste laminaatcollecties van Quick-Step zijn nu afgewerkt met een waterafstotende HydroSeal-coating. Het vloeroppervlak van Quick Step laminaat is volledig dicht zodat bacteriën, vuil en vlekken geen kans krijgen om in de vloer te dringen. Hierdoor zijn de laminaatvloeren ook geschikt voor bijvoorbeeld de badkamer en keuken. Van nu af aan gaan design en duurzaamheid van je vloer perfect hand in hand.

Dankzij de Scratch Guard bovenlaag zijn Quick-Step-laminaatvloeren tot tien keer beter bestand tegen krassen dan de meeste andere laminaatvloeren. Scratch Guard beschermt je vloer langdurig tegen slijtage door vallende voorwerpen, afdrukken van meubels, hoge hakken enz. Bovendien krijg je op je nieuwe Quick-Step laminaatvloer een zeer lange garantie: jouw garantie voor jarenlang zorgeloos woonplezier!

Quick-Step Laminaatvloeren in verschillende stijlen

Van een reguliere laminaatvloer bent u wellicht gewend dat deze in kleuren en stijlen beschikbaar zijn zoals eikenhout. Quick-Step laminaat is daarentegen beschikbaar in onwijs veel verschillende stijlen en kleuren! Zo zijn er laminaatvloeren beschikbaar in betonkleur, natuursteen, en vele andere mogelijkheden! In onze showroom vindt u een uitgebreid overzicht van wat er zoal beschikbaar is.  Het verschil met de ‘echte’ materialen als beton en natuursteen is natuurlijk dat laminaat veel warmer aanvoelt, en daarom ook veel geschikter is voor in uw woning! Door voor deze quick-step laminaatvloer stijlen te kiezen kunt u dus profiteren van een bijzonder interieur en tegelijkertijd heel comfortabel leven.

Quick-Step Laminaatvloer laten leggen?

 

Kortom, bent u geïnteresseerd in een hoge kwaliteit laminaatvloer, laat u zich dan door onze deskundige adviseurs voorlichten welke Quick-Step laminaatvloer het beste in uw situatie past! U kunt vrijblijvend een afspraak maken, of bij vragen eerst telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 0342 – 40 53 58 of per mail via info@vanmanenparket.nl. Ook bent u van harte welkom on langs te komen in onze showroom! Maak hiervoor een afspraak zodat één van onze medewerkers u gericht kan helpen.

Meer informatie over Quick-step