Renovatie

Renovatie

Houten vloer renoveren? Een houten vloer is duurzaam. Een levensduur van 50 tot 100 jaar is heel gebruikelijk. Maar onderhoud en renovatie zijn hierbij wel belangrijk. Een goed onderhouden vloer slijt niet. Het is de afwerklaag die slijt. Die laag, mits tijdig vernieuwd, zal het hout beschermen. Tijdig onderhoud is de sleutel tot een tijdloze vloer. Pas bij schuren treedt er slijtage op. Bij het schuren wordt circa 0,5 mm van het hout afgeschuurd. Schuren gebeurt globaal om de 10 tot 15 jaar. Een massieve vloer heeft daardoor bijna het eeuwige leven.

Renovatie houten vloer

Een houten vloer renoveren is bij uitstek de gelegenheid om uw vloer eens een ander karakter te geven. Wij doen dit door een kleurolie toe te passen. In onze showroom vindt u een prachtige kleurenwand met handzame stalen. Neem de stalen gerust mee naar huis en zie wat een andere kleur met uw interieur doet. Gaat u toch liever voor een gelakte afwerking? Weet dan dat wij enkel lakken met projectlakken. Deze bieden u een hoge kwaliteit, een prachtige uitstraling en veel onderhoudsgemak. Voordat er gestart kan worden komen wij eerst bij u langs om uw vloer te bekijken.

Lamelvloer renovatie

Niet alleen kunt u een houten vloer renoveren, ook een goede lamelvloer met een beperkte toplaag kan meermaals geschuurd worden. Echter, wanneer u dan de prijs van parket afzet tegen de lange levensduur, dan wordt al snel duidelijk dat parket één van de goedkoopste vloerbedekkingen is! Maar nog veel belangrijker; parket is de meest natuurlijke en sfeervolle vloerbedekking met een rijke uitstraling.

Deskundig oordeel

Overweegt u uw houten vloer of trap te renoveren dan kunt u contant opnemen met ons bedrijfsbureau op het nummer 05270 – 623 628. Wij vragen dan onze adviseur om contact met u op te nemen om bij u ter plaatse de situatie te beoordelen en een deskundig advies op maat aan u te geven. U kunt uiteraard ons ook per e-mail op info@vanmanenparket.nl eenzelfde verzoek sturen.

Ik wil meer weten over (trap-)renovatie

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.