Traprenovatie

traprenovatie bergland
Traprenovatie Di Legno
Renovatie trap
Trap renoveren

Traprenovatie

Met een traprenovatie geeft u uw trap een ander aanzien! Make-overs, metamorfoses, restyling, etc. u kunt het zo gek niet verzinnen of er worden complete televisieprogramma’s over gemaakt en tijdschriften mee volgeschreven. Opvallend is echter dat de trap in vele gevallen dan niet aan bod komt, terwijl dit één van de meest intensief belopen delen van uw huis is. Elke keer dat u naar boven loopt kijkt u er ongemerkt tegenaan.

Uw trap renoveren biedt uitkomst

Vrijwel geen enkele trede heeft dezelfde vorm, u krijgt met veel hoekjes en schuine kanten te maken en vaak zit er ook nog een vervelende draai in de trap. Het nodigt allemaal niet uit tot een gedegen aanpak en de trap wordt daardoor vaak als sluitpost gezien. Bij een bestaande trap is het vernieuwen van eventueel uitgesleten treden of de hele trap geen optie. Maar toch wilt u eigenlijk wel dat de trap ‘meeloopt’ met de overige, vaak houten vloerbedekking die u in huis heeft liggen. Uw trap renoveren biedt uitkomst!

Trap renoveren met hout

Houten vloeren zijn helemaal in en als het even kan wordt deze trend ook buiten op het terras doorgezet. Door uw trap te renoveren kunt u deze stijl ook voortzetten op uw trap. Wij kunnen uw trap op een doelmatige en relatief eenvoudige manier bekleden met eikenhouten renovatietreden. De treden zijn standaard voorzien van een rubberen antislipstrip, waardoor uitglijden voorkomen wordt. Indien gewenst kunnen ook de opstaande delen en de stootborden in hetzelfde materiaal worden afgewerkt. En bij dit renovatiesysteem kunnen wij elke gewenste kleur en afwerking toepassen, waardoor uw trap qua uitstraling uitstekend past bij de rest van uw interieur.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs om alle mogelijkheden te bekijken in onze showroom.

 

Meer informatie over traprenovatie