05
okt

Verbouwing showroom

Het is maandag 14 december, de dag waarop we te horen krijgen dat we een lockdown in gaan en de winkels moeten sluiten. Met gemengde gevoelens bespreken we met de collega’s een plan van aanpak. Wat is het plan? Hoe gaan we de komende dagen/weken/maanden verder? Zijn er dingen te doen waar we eerder nauwelijks tijd voor hadden?

We bestaan inmiddels 30 jaar en naast wat kleine cosmetische ingrepen is er nooit iets structureel veranderd. Terwijl we dat wel graag wilden. Een plek creëren met warmte, een plek waar de klant zich welkom voelt en waar wij u het beste kunnen helpen met uw nieuwe vloer. Maar helaas, de tijd ontbreekt en de plannen blijven in de kast liggen.

Op 15 december 2020 gaan we een lockdown in van minstens 5 weken. We besluiten de mouwen op te rollen en onze wens te vervullen. We gaan er voor.

Verkoopadviseurs worden interieurarchitect, sloper, timmerman, installateur, meubelmaker, schilder, stoffeerder, parketteur en wat al niet meer.

Het hele verkoopteam komt in actie en met elkaar klaren we deze grote klus. Het resultaat is een frisse winkel met levensgrote voorbeelden van uw toekomstige vloer.

Nu bent u aan zet. Bezoek onze “nieuwe” winkel en laat ons weten hoe u het resultaat ervaart.

U bent zeer welkom en wij zijn u graag van dienst.