Verlijmd gelegd

  • Home
  • /
  • Verlijmd gelegd

Verlijmd gelegd

Kunststof met veerkracht. Een erg comfortabele vloer gemaakt van hoogwaardig, zeer slijtvast materiaal wat verlijmd gelegd word.
Vinyl is door vaklieden rechtstreeks te lijmen op een geëgaliseerde ondergrond.

Onze partner

DESIGNFLOORING : DE NIEUWSTE SENSATIONELE DESIGN PVC VLOEREN UIT EUROPA!

Met Designflooring kiest u voor een duurzame vloer met een unieke look.

Designflooring vloeren werden zo ontworpen dat ze de unieke patronen en texturen weergeven die u in natuurlijke houten en stenen vloeren terugvindt. Ze bieden een hele reeks voordelen en scoren op veel vlakken zelfs beter dan hun natuurlijke tegenhangers.

Haal de natuurlijke look van houten en stenen vloeren in huis, gecombineerd in diverse kleuren en patronen, maar geniet van de voordelen van Designflooring.

Designflooring designvloeren zijn:

•  Waterafstotend
•  Krasbestendig
•  Onderhoudsvriendelijk
•  Geluids- en warmte-isolerend
•  Betrouwbaar dankzij de garantie van minstens 15 jaar
•  Nauwelijks te onderscheiden van natuurlijk hout en steen

De volgende collecties kunnen wij u in onze showroom laten zien

Ongeacht de ruimte, ongeacht jouw stijl, in ons brede assortiment van aantrekkelijke en duurzame Designflooring-vloeren, vind je een look, die precies bij jou past. We weten dat stijl persoonlijk is en elke ruimte anders is. Om je te helpen bij het vinden van de juiste vloer voor jouw ruimte en jouw stijl, hebben we onze collecties voor je op een rijtje gezet:

Onze Rubens-collectie geeft de essentie van hout en steen weer en is verkrijgbaar in veel verschillende effecten en stijlen. De collectie heeft een garantie van 12 jaar.

In onze Art Select-collectie vind je onze meest complexe designs, gemaakt om de natuurlijke materialen weer te geven, waarop ze zijn geïnspireerd. De hele collectie heeft 20 jaar garantie.

Michelangelo omvat ons karakteristieke assortiment van vloeren met metaal-, mozaïek- en kiezeleffecten. Michelangelo-vloeren hebben een garantie van 12 jaar.

De Van Gogh-collectie omvat grote houteffect planken met karakteristieke nerfdetails in een breed kleurenspectrum. Alle Van Gogh-vloeren hebben een garantie van 15 jaar.

Fris en eigentijds. Onze Opus-collectie heeft de grootste tegel- en plankformaten uit onze collectie. Opus-vloeren hebben een garantie van 12 jaar.

Ons Palio Gluedown assortiment bevat verschillende stoere kleuren voor de planken en tegels. Van het licht grijze Palmaria tot het inktzwarte Olbia, dit assortiment biedt voor elk wat wils. De Palio Gluedown collectie heeft een garantie van 15 jaar op vloeren in woontoepassingen.

Wilt u onze pvc vloeren komen bekijken? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom! Als u een afspraak maakt weet u zeker dat één van onze adviseurs tijd heeft voor u. Natuurlijk mag u ook altijd langskomen zonder afspraak.

Meer informatie over PVC verlijmd gelegd