Woning te Barneveld

  • Home
  • /
  • Woning te Barneveld

Visgraat vloer Barneveld

Deze prachtige visgraat vloer van het merk Chapel hebben wij in groot formaat (18,5cm bij 92,5cm) mogen leggen in Barneveld. Om voor een strakke afwerking te zorgen hebben wij deze eiken visgraat vloer gelegd zonder band en zonder biezen. Deze vloer is gelegd in een woonkamer incl. doorgang naar de keuken en loopt zelfs door in de kasten!

Kwaliteit Eiken visgraat vloer

De eiken visgraat vloer welke wij bij onze klant in Barneveld hebben gelegd is van hoogwaardige kwaliteit. Deze parketvloer van Chapel Parket onderscheid zich van andere vloeren door de geschaafde oppervlakte. Elke vloer van dit merk wordt met de hand gemaakt, zodat elke vloer uniek naar wens van u als klant kan worden gemaakt. Deze vloeren zijn van duurzaam geteeld en verkregen hout. Deze visgraatvloer in de fabriekt gerookt, dit betekend dat deze vloer is vrijgemaakt van schadelijke stoffen en gebruikt kan worden in huis. Om een unieke look te creëren is deze vloer na het ‘roken’ afgewerkt met witte olie.

Deze eiken vloer hebben wij bij de klant vol verlijmd gelegd. Dit houdt in dat de eiken vloer direct verlijmd is op het beton. Mede door deze manier van leggen is het mogelijk om deze visgraatvloer zeer strak te leggen. Bij de haard, zoals op de foto’s te zien is, is de visgraat vloer zo mooi gezaagd dat er geen enkele verdere vorm van afwerking nodig is.

Eiken vloer en vloerverwarming

Leuk om bij te vermelden is dat deze parket vloer uitermate geschikt is om gebruikt te worden in combinatie met vloerverwarming en zelfs met vloerkoeling.

Heeft u interesse in een Chapel Parket vloer of wilt u al onze vloeren komen bekijken? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom! Als u een afspraak maakt weet u zeker dat één van onze adviseurs tijd heeft voor u. Natuurlijk mag u ook altijd langskomen zonder afspraak!