Woning te Ede

  • Home
  • /
  • Woning te Ede

Renovatie visgraat vloer Ede

Wij hebben een Eiken Bourgongne visgraat vloer mogen volledig mogen renoveren voor een klant uit Ede. Deze visgraat vloer met band en bies is door onze parketteur geschuurd, gepolijst en geolied. Dit is zoals op de foto te zien gebeurd in een naturelle kleur. De klant en wij zijn tevreden met het resultaat. Door deze werkzaamheden ziet de 18(!) jaar oude vloer er weer uit als nieuw! Hieruit blijkt maar weer dat elke houten vloer een tweede leven verdient.

Onderhoud vloeren

Het is goed om eens in de zoveel tijd onderhoud te plegen aan uw parketvloer. Deze parketvloeren zijn van hoogwaardig kwaliteit en verdienen het om goed onderhouden te worden. In onze showroom in Barneveld hebben wij standaard diverse topmerken onderhoudsmiddelen voor uw geoliede of gelakte parketvloer op voorraad. Daarnaast bent u bij ons ook aan het goede adres voor onderhouds- en schoonmaakmiddelen voor uw laminaat- e/o PVC vloer.

Parketvloer boenen

Het boenen van een vloer is een intensief karwij waar u veel op uw knieën zal zitten. Maak het u zelf gemakkelijk en huur onze boenmachine. U kunt onze boenmachine huren voor maar €35,- per dag. Deze prijs is inclusief 1 pad waar u 50m2 mee kan onderhouden.

Onderhoudscontract vloer

U kunt de tijd niet vinden om uw vloer te onderhouden? Geen enkel probleem, wij verzorgen dit graag voor u. Wij kunnen samen met u tot een onderhoudscontract overeenkomen. Voordeel van een onderhoudscontract is dat wij regelmatig (afhankelijk van de intensiteit van het gebruik van de vloer) professioneel onderhoud plegen aan uw vloer. Door onze hoge kwaliteit onderhoudsmiddelen en vakkundig personeel zorgen wij ervoor dat uw vloer er prachtig bij ligt. Dit alles gebeurt tegen een zeer acceptabel tarief.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor onderhoud? Wij komen graag bij u thuis om de situatie ter plekke te beoordelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in de winkel!