Woning te Eerbeek

  • Home
  • /
  • Woning te Eerbeek

Houten vloer Eerbeek

In Eerbeek hebben wij een houten vloer mogen renoveren. De klant had in de woning een Kambala vloer liggen. Dit is een Afrikaanse tropisch hardhouten vloer, een houtsoort met een donkerbruine en warme uitstraling. Door deze oude, versleten parket vloer een opknapbeurt te geven krijgt hij weer de uitstraling die hij verdient. Wij hebben deze parketvloer eerst geschuurd om vervolgens de Kambala parket vloer nader af te werken met een Monocoat Hardwax olie. Deze olie zorgt ervoor dat de vloer er als nieuw uitziet en goed beschermd is.

Houten vloer beschermen

Net een nieuwe vloer geplaatst of een huidige vloer gerenoveerd? Bescherm uw vloer tegen krassen, vuil en smeer van buitenaf. Dit kunt u doen op diverse manieren:

  • Vang het eerste vuil op met een inloopmat van hoogwaardige kwaliteit
  • Stoelen en tafels voorzien van (vilt)doppen.
  • Zwaardere meubels voorzien van dikkervilt.

Deze beschermmiddelen hebben wij in onze showroom op voorraad.

Parketvloer laten schuren

Wilt u uw houten vloer laten schuren? Geen probleem. Ons machinepark is onlangs vernieuwd. Door deze vernieuwing kunnen wij uw houten vloer zo goed als stofarm bij u thuis schuren, ideaal! Dit biedt de mogelijkheid om een houten vloer te renoveren zonder dat er al te veel stof bij komt kijken. We komen, schuren uw vloer op en gaan! Uit ervaring kunnen wij zeggen dat het resultaat verbluffend is! Heeft u interesse om uw parketvloer te laten schuren?

Wij komen graag bij u thuis zodat wij een offerte op maat kunnen maken. Zo worden vervelende verassingen achteraf voorkomen.