Woning te Haarlem

  • Home
  • /
  • Woning te Haarlem

Visgraat vloer Haarlem

In Haarlem hebben wij een dubbel gerookte visgraat vloer in groot formaat (17,5cm bij 87,5cm!) mogen leggen. Deze parketvloer is met zwarte olie afgewerkt (zonder band of bies). De parketvloer is verlijmd en gelegd in de woonkamer en keuken. Dit zijn de kenmerken voor deze schitterende Eiken visgraat parketvloer.

Waar het gebruik van hoge plinten niet mogelijk is, is de vloer pas afgezaagd. Dit zorgt voor een strakke en nette afwerking. Dit is goed te zien op de foto waar de trap opstaat. Deze prachtige parketvloer is vol verlijmd op de dekvloer, hierdoor is deze parketvloer uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling.

Parketvloer van Manen

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw bestaande of nieuwe woning? Dan zit u bij ons goed. In Barneveld hebben wij een showroom met wel 2.500 m2 aan vloeren. Wij helpen u graag met deskundig advies aan een nieuwe vloer. Wilt u onze vloeren komen bekijken? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom. U mag natuurlijk ook zonder afspraak bij ons langskomen, maar als u een afspraak maakt weet u zeker dat één van onze adviseurs tijd heeft voor u.