Woning te Hilversum

  • Home
  • /
  • Woning te Hilversum

Parketvloer Hilversum

In Hilversum hebben wij een mooie parketvloer uit onze huiscollectie opgeleverd. Deze klant wou bijna de gehele woning voorzien van een parketvloer. Zodoende hebben wij voor deze klant de woonkamer, eetkamer, begane grond, drie slaapkamers en de overloop op de eerste verdieping voorzien van een parketvloer.

Onze huiscollectie parketvloeren kunnen wij u tegen een scherpe prijs aanbieden omdat wij deze vloeren op voorraad hebben. Deze vloeren zijn in Nederland geproduceerd en zijn van uitstekende kwaliteit.

Traprenovatie Hilversum

U kunt bij ons ook terecht voor een traprenovatie. Een traprenovatie kunt u inzetten om hetzelfde aanzicht te krijgen als de vloer. U kunt er echter ook voor kiezen om uw trap een totaal ander aanzien te geven. Geef uw trap net als uw vloer de aandacht, een trap is een belangrijk onderdeel van uw woning, dit is één van de meest intensief belopen delen van een woning.

Om één geheel te creëren tussen de beneden en bovenverdieping hebben wij bij onze klant uit Hilversum de trap afgewerkt in dezelfde stijl als de parketvloer. Deze eiken multiplank vloer, gerookt en met een witte olie afgewerkt, laat zichzelf spreken. Geen poes-pas, maar een mooie, rustieke vloer. Deze klant heeft op zolder een kantoorruimte. Om juist de scheiding tussen privé en werk te creëren is ervoor gekozen om de trap naar de tweede verdieping af te werken met een andere kleur olie.

Van Manen Parket specialist in vloeren

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe vloer bij u thuis? Kom langs in onze showroom en laat u inspireren met wel 2.500m2 aan diverse vloeren. Wij laten u graag kennis nemen met onze vloeren en laten graag zien hoe de vloer er bij u thuis uit komt te zien. Dat zijn twee van de vele zekerheden die u bij ons krijg. Wilt u onze vloeren komen bekijken? Maak boven aan de pagina een afspraak en kom langs in onze winkel. De koffie staat klaar!